Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Ismerkedés társasjátékok segítségével a Gólya-napon

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 16.

I. évfolyamos hallgatóink a Gólya-napon társasjátékok használatával folytatták egymás megismerését, amiben az EKE JC Társasjátékklub tagjai aktívan közreműködtek. A visszajelzések alapján a társasozás nagyon jó módja volt annak, hogy a gólyák érezhessék, hogy egy befogadó közösséghez tartoznak.

Az elején nehezebben oldódtak fel, de a végén rengeteget nevettek és a beszélgetések folytatódtak a játékok után is. A felsőbb éveseknek is sokkal könnyebb volt így ismerkedni a gólyákkal.

Az egész rendezvény a Campusunk családias jellegét erősítette meg. Néhány szót a játékokról. Viszonylag könnyű szabályú, gyorsan tanulható játékokat választottunk.

A Csótánypókerben sok kacagás kísérte egymás ugratását. A logikai készségüket a Cortex játékban tették próbára, ahol különösen tetszettek a 'tapogatós' kártyák. A Dixit játékokot sokan ismerték, de azokat is elbűvöltek a csodálatosan illusztrált kártyák, akik először játszottak vele. Az Álmodj velem! játékban nem volt könnyű dolga kitalálni a feladványokat a bekötött szemű álmodónak, a játék végére már sokat nőtt az egymás iránti bizalom. A The mind – érezz rá! partiban pedig sikerült mindenkinek egy hullámhosszra kerülne – legalábbis néhány kör erejéig.

Köszönet a résztvevőknek: dr. Furcsa Laura (szervező), Földesi Adrienn, Tóth Ferenc, Köblös Réka, Horváth Dorina és Baráth Anikó.

Ősszel tovább folytatjuk a társasjátékozást!

 

Írta: Dr. Furcsa Laura
Fotókat készítette: Dr. Furcsa Laura


< Vissza