Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Hospitálás

Utolsó módosítás: 2019. március 28.

Látogatás a jászberényi Szent István Körúti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben

2019. március 27-én Dr. Estefánné dr. Varga Magdolna, az Eszterházy Károly Egyetem Gyógypedagógia szak szakkordinátora vezetésével, az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus oktatói (Dr. Réz Lóránt, Kisné dr. Bernhardt Renáta, Kovács-Bogya Tünde, Szalay Krisztina, Tóth Mariann) látogatást tettek a jászberényi Szent István Körúti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola intézményében.

A délelőtt folyamán Gulyásné Rácz Gyöngyike negyedik osztályban tartott magyar irodalom és Bíró Adrienn harmadik osztályban tartott matematika óráját tekintették meg a látogatók, majd Bárcziné Kulcsár Júlia Intézményvezető Asszony mutatta be az intézményi működést, célokat, nevelési-oktatási feladatokat. A szakmai tájékoztató mellett megismerhettük az iskola pedagógusainak és diákjainak nagyon gazdag, változatos és rendkívül eredményes munkáját, melyhez szívből gratulálunk!

A hospitálás a „A pedagógusjelöltek felkészítése a különleges bánásmódot igénylő gyermekek/tanulók integrált nevelésére-oktatására" elnevezésű Képzők Képzése kurzus keretében zajlott, s oktatóink számára - többek között - lehetőséget teremtett arra, hogy a pedagógusképzés elméleti és gyakorlati kurzusai során integrálni tudják a tapasztaltakat.

Köszönjük szépen Bárcziné Kulcsár Júliának a szíves fogadtatást, továbbá az intézmény pedagógusainak a rendkívül szakszerű tanítási órák során szerzett személyes-és szakmai élményeket, új ismereteket.


< Vissza